26 April 2011

Oj som tiden går!
Helgen gick över förväntan bra faktiskt, blev party och roliga saker hela helgen!
Så nu är det back to school. Dock bara i två dagar och sen ska jag och min klass till Göteborg och Liseberg för en workshop på torsdag, sen även se på teater på kvällen. Låter hur mysigt som helst så vi får bara hoppas att det slår in med!

Igår kväll/ntten till idag åkte Rasmus och bil ner till Båstad. Så vid 23.00 lämnade vi Stocken och höll tidschemat hur bra som helst. Dock stannade vi två gånger på vägen. Många skratt och flummigheter kom allt ju längre in i natten vi kom. Sjukt roligt! Så 01.35 var jag framme vid stugan och ville bara få däcka i sängen! Jag tackar dig Rasmus för en mysig helg/roadtrip.

Men som sagt, nu ska jag köra till skolan!

LLFU - TotallyPsyko

21 April 2011

Sitter i solen med en kopp kaffe och väntar på att han ska vakna. Kanske ska börja göra mig i orning dock! Idag blir det till att ta mig upp till Becca för att sen åka och hämta Rasmus plus en sväng in på systemet! Dock är det inte jag som ska in eftersom jaginte är tillräckligt gammal men Becca är och hon fick en jätte gullig lista igår.

" Lite smått och gott för en hundris
Spelar ingen roll vad det är bara det är cider!"

Jag diggar den skarpt. Så till helgen blir det till att festa för hela slanten och ha det mysigt med mina nära och kära. Kan hoppas att det blir något folk och god stämning.

Ja nu får jag ta tag i mitt liv och fixa i ordning.
Shit vilket onödigt inlägg detta blev men ja, så får det vara ibland också!

LLFU - TotallyPsyko

18 April 2011

Oj vad dåligt jag har varit på att skriva här nu! HAr nog haft en liten paus om jag ska vara ärlig. Men just nu sitter jag i alla fall i gräset med solen gassande mot ansiktet och med en cigg i handen! Kan det bli bättre? Ja jo med en kaffe så hade det varit helt perfekt!

Idag har Bella och jag varit uppe tidigt, vi gick liksom upp vid 08.00 för att åka in till UM och ta ut min p-stav! Kändes lite sorgligt att lämna bort den efter dessa tre åren tillsammans! Men nu är det piller som gäller!

Så nu blir det att vänta på mat och sen blir det väl att hänga med dom coola!

Btw, min header är lite knasig och det är därför den inte syns! Min kära kusin försöker lösa det. (jag r inte så teknisk)!

LLFU - TotallyPsyko

RSS 2.0