30 Juni 2011

Haha btw, märkte precis att jag skrivit JuLi i vissa rubriker och inte juNi! Lite roligt om ni frågar mig!!

LLFU - TotallyPsyko

30 Juni 2011

IDag har varit en mysig dag, började med jobb och sen blev det att mysa hemme hela dagen. Fika med mamma, familjemiddag, jordgubbar och massa annat gott! Nu blir det att kolla på film med mig själv och försöka sova, ska till tandläkaren imorgon *suck*! Hatar tandläkaren, speciellt tidigt på morgonen, 07.20 ska jag vara där! Men då kanske de kan fixa min framtand som tappade en en bit när jag var i London.. Hoppas hoppas hoppas!!

Men sängen kallar!

LLFU - TotallyPsyko


Btw: Han med stort H ringde idag! Wiie!

29 Juni 2011

Jaha, idag har man schtekt som fan och vad är resultatet, jodu, lite fisrosa på vissa bitar av mage samt ben, resten är illrött och ja.. Ingen idé att sola liksom om man bara ska bli röd. Badade även med Bella och fick göra årets första dyk, inget överslag och det skvätte knappt *stolt*!

Nu ska jag snart ner till Hagen igen för ett kvällsdopp med Becca som har jobbat hela eftermiddagen/kvällen! Mysigt mysigt. Efter det kallar duschen och sängen för imorgon är det jobb på menyn!

LLFU - TotallyPsyko

29 Juni 2011

Vaknade precis utav att min kära mamma slänger upp dörren och säger: Nu är klockan kvart i elva och det är dags att sola! Godmorgon på dig med liksom. Hamnade nästan i chock liksom! Men får väl göra som hon säger och käka lite frukost, smörja in mig som fan och sen hoppa ut i solen för att få lite färg! Finns på mobilen om någon vill göra mig sällskap!

LLFU - TotallyPsyko

28 Juni 2011

Idag har det varit jobb, jobb och bad! Mös med Becca hela eftermiddagen, eller ja kvällen räknas det faktiskt som så ja, hela kvällen. Började med en fika tillsammans med mina föräldrar, sedan ett dopp i det blå, för att sedan avsluta kvällen med ett parti TP! Det gick förvånandsvärt bra och jag är sjukt stolt över mig själv. Kuggade i och för sig på en utav de lättaste frågorna som löd: Vem är kungen av rock? Helt blackaut fick jag och svarade, ja typ Elton John kanske! Men ja, man kan inte alltid ha alla koppar i skåpet..

Hittade även en liten lista som jag kände att svara på!

( ) bott utomlands
(x) körkort
(x) varit full
( ) fått sparken
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) lekt färdigt
(x) hånglat med en främling
(x) Facebook
( ) varit otrogen
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit på månen
(x) avfyrat ett vapen
(x) blivit uppraggad av samma kön
(x) varit och är en livsnjutare
(x) varit kär i en lärare
(x) alltid velat hoppa fallskärm
(x) skolkat
( ) sett någon dö
(x) sovit i mer än 12 timmar
( ) spelat tennis i bara underkläderna
(x) blivit kallad omtänksam, snäll
(/) spytt i en bar
(x) blivit kallad ytlig
(x) varit medlem i en skytte klubb
(x) åkt snowboard
( ) använt ett falskt id
( ) åkt fast för det
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en jordbävning
(x) rört en orm
(/) sovit under stjärnorna
( ) varit på 42 meters djup
(x) kört/åkt av vägen
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) kört vilse
( ) inte duschat på en vecka
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för något med bara mynt
(/) fyllt på olja och bytt däck på bilen
(x) gjort upp eld på en strand
(x) humor
(x) åkt rullskridskor
( ) varit förlovad
(x) varit singel tillräckligt länge
( ) barn
(x) legat på sjukhus
(x) brutit ett ben
(x) nära till skratt
( ) hittat den där så kallade rätta

Ja där var lite onödig och kanske nödvändig information!
Nu kallar sängen!

LLFU - TotallyPsyko

27 Juli 2011

Wait for your call 'cause your love is wicked
Can't sleep at all 'cause your love is wicked
Your love is wicked
Playing in my heart 'cause your love is wicked
By the loving way you give don't you know it's wicked
Oh baby I am missing you

LLFU - TotallyPsyko



27 Juli 2011

Ja nu var min första arbetsdag avklarad och jag är helt klart nöjd med min insats. Kanske inte det roligaste i stan men helt okej faktiskt. Det som är bäst ar ju att man går två stycken så att man har någon att tjöta med medan man städar och bäddar!

Så nu blir det till att vila en stund för att sedan dammsuga mammas bil och även städa mitt rum lite! Ser ut som att bombnedslag tyvärr! Men nu blir det film, Kuta och Kör som är en gammal teater från 90-talet eller något sånt! Verkligen värd att se!

LLFU - TotallyPsyko

26 Juli 2011

Godkväll! Oj vad dålig jag är nu! Men ska berätta kort om min Londonresa och midsomar.

London var underbart, blev dock lurad på 750 svenska kronor och mamma lurade mig att gå ca 7 km åt fel håll mitt i natten! Men förutom det så var allt hur bra som helst. Shoppade så mycket att nu när jag har packat upp så hittar jag saker som jag inte ens kom ihåg att jag köpt! Men kort sagt, allt var kalasbra och jag älskar London!

Midsommarafton: Började med firande på lekplatsen tillsammans med Delise och även en liten tur på häst och vagn. Efter det blev det middag hemma med hela tjocka släkten och massa skratt. När alla var mätta och glada så började vi med våran sjukamp som hade tipsprommenad som slutlek och vem vann om inte JAG och Ngelan då?! *STOLT* Kvällen lrullade på och efter lite mer alkohol och tårta så bar Becca och jag oss av mot Mollösund där vi mötte upp Bella och började festa ordentligt. Så med förfest i sjöboden, riktigt roligt på Magget, skön efterfest i sjöboden och en härlig promenad hem i regnet så la vi oss för att sova i Bellas säng! Klockan var då 05.00!

Midsommardagen: 09.00 ringer min käre far och meddelar Becca och mig att vi ska rulla hem för att köra dem till Lysekil. Väl hemma berättar dom att vi inte alls ska köra dem utan de åker båt och vi kan slappa om vi vill. Så heldag på soffan och en snabb packning i bilen så begav vi oss ändå till Lysekil. Tog oss dock 2½ timme dit pga köerna men det var det värt. Så när vi har parkerat bilen och börjat gå så möter vi många härliga människor och festandet börjar igen. Några cider samt öl senare mötte jag upp M och det var hur trevligt som helst! Efter promenad hit och promenad dit så bestämde vi oss för att det är nog skönast att sova hemma i sängen, så det var bara att flytta över alla saker, lämna nycklarna till min familj och sen börja köra hem. Väldigt roligt och mysig väg hem måste jag säga. Väl hemma (04.30) blev det sängen direkt och jag hade det hur mysigt som helst.

Söndagen: Vaknade upp bredvid M och vi gick upp för att dricka lite kaffe (som smakade skit, så vi hoppade det) för att den hoppa in i sängen igen och kolla på film. Som vanligt somnade jag så M kollade och jag sov! Vid2 åkte Becca hem, vid 3 åkte M hem och Bella kom över till mig. Vi åkte upp till tappen för att ge Becca pengar, åkte ner med kaffe till båten och fikade med mamma och pappa. När kaffet var uppdrucket så åkte Bella och jag hem till mig och kollade på film, då jag somnade igen. Vaknade, käka middag och nu ligger jag i sängen och vill bara somna igen för imorgon blir det min första arbetsdag och då får jag vara utvilad!

Så ja sängen var det ja! Bilder från detta jag skrivit om kommer senare!

LLFU - TotallyPsyko

16 Juni 2011

Hej hej, nu åker jag till London i en vecka och vet inte om jag kommer kunna blogga men hoppas på det. Om inte så får ni ha det superbra här hemma och så hörs vi nästa vecka!

Vi ska rida i Hidepark, shoppa järnet och även fika med Marlene i Nothing Hill! Det är bara tre av alla miljoner saker vi ska göra! Är såååååååå taggad!

LLFU - TotallyPsyko

14 Juni 2011

Nu är det dags att hålla tummarna för mig!

LLFU - TotallyPsyko

13 Juni 2011

Hej och hå, nu var det väldigt längesedan jag skrev här.. Måste verkligen stila upp mig och vara mer aktiv! Ja marsh pannkaka faktiskt! Jag hade i alla fall tänkt skriva om min lördag (11/6) faktiskt. Jag var nämligen med Rebecca, Anders, Fredrik och Ngelan i Smögen för att fira Ngelan´s 33-årsdag.

Vid 16.00 var bilen packad och vi började resan mot Smögen. Det var en rolig biltur med mycket skratt, sång och alkohol. Ja inte någon alkohol för Rebecca eller Fredrik eftersom att dom körde men vi andra drack för glatta livet. Väl framme i Smögen så hittade vi en parkeringsplats och korkade upp champagnen. Två flaskor och några cider senare bestämmer vi oss för att gå ner på bryggan och kolla läget. Hamnade först på Hållö Bar, tog en öl och gick sedan iväg till Bremer där de hade live musik och vi sjöng för lilla födelsedagsbarnet!

Upp till bilen för att suida om och ner till Bremer för att fortsätta partyt! Efter ett tag var det dags att dra vidare och vårt lilla "gäng" blev utökat utav några pojkar ifrån Ulricehamn. Mycket trevligt ska jag säga. Vi drog då till Lagergrens där vi sjöng ännu en gång för Ngelan och dansade som tokar. Efter en stund började hungern jaga vissa så jag och Rebecca stegade bort till gatuköket för att hennes hungermonster inte skulle bli allt för aggressiv. Dock skulle Rebecca gå och lägga sig efter hon käkat så jag staplade mig tillbaka till Ngelan på Lagergrens för att dra med henne till Skepparn där vi partade till sista låten. Dj:en gjorde världes bästa avslut på kvällen genom att spela we are the world som sista låt. Verkligen awesome om du frågar mig.

Efter det hittade vi ett gäng greker och följde med dom till deras pizzeria för lite käk och mer dricka (gratis är gott). Lite så bara för att skryta så, ägaren som vi hängde med igår är ingen mindre än den manligaföredetta artisten i bandet Antique, Nikos Panagiotidis. Ni vet han som sjöng Opa Opa som slog igenom 1999. Ja hela gänget var sweet som satan men när klockan närmade sig 5-6 någon gång i morse så tackade vi för oss och drog till bilen för att få lite sömn.

Så min helg har varit hur fucking awesome som helst och jag ångrar inte en sekund utav den! Så ett sjukt stort tack till alla som delade den med mig!

Länken till Opa Opa om det är någon som är lite ringrostig och inte riktigt hängde med.
Antique - Opa Opa



LLFU - TotallyPsyko

RSS 2.0