2010-10-28

Omfg säger jag bara! Vilken krävande dag. Eller egentligen inte men ändå så har den det.
Var på Vårdcentralen med Cajsa i morse och fick reda på att hon har fått tillbaka sin astma! Inte så roligt för hennes del. Efter det hade vi matte i ca två timmar. Börjar faktiskt förstå lite på matten nu. Känner mig rätt stolt faktiskt! Sen hade jag utveckligssamtal som också gick bra. Lite mycket frånvaro dock men ändå! Sen kl 13;00 började vi repa och rigga ljus inför morgondagens dansföreställning. Är faktiskt nöjd med resultatet och allt sånt. Biler och filmklipp från den kommer kanske upp senare. Men repandet höll på fram till kvart 19;15 då bussen gick hem.

Väl hemma hade vi köpt med oss pizza. Så min kväll bestod utav pizza, ansiktsmask, grönsaker med dipp och en arg hyresvärd så det var väl ändå helt okej. Massa mys med favoriterna!

Men nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon! Om du vill komms så är dansföreställningen på Apelrydsskolan i Båstad kl 18;30!



LLFU - TotallyPsyko

2010-10-27

Sitte rnu i sängen och ska snart duscha. Är sjukt trött (som alltid) och har ont i nacken pga idrotten idag. Men måste ge mig själv beröm för att jag var så sjukt duktig idag. Gjorde allt precis som vi skulle, förutom att stå på händer för det kan jag inte. Men allt från spiken till flygande kullerbytta! Dock är jag dålig på att göra kullerbytta bakåt.

Det får bli ett kort inlägg idag eftersom jag måste duscha och sova. Men natti natt Sverige!

LLFU - TotallyPsyko

Lila?..

Godmorgon godmorgon! Idag är det en lila dag, eller ja själva dagen är ju inte lila men man ska ha något lila på sig idag för att säga en självklarhet! Vilket jag har, för jag har på mig min lila klocka och en lilarandig tröja! Känner mig fruktansvärt duktig! Dock tog jag på mig det och sen kom på att det var lila! Fett!

Fast jag missade bussen idag. Annars brukar jag och min käre sambo ha sån tur att den inte har åkt från Spara så att vi hinner ställa oss på etts tälle så han plockar upp oss. Men idag hann vi inte ens till vägen fören vi såg Felix och han förklarade att busschaffisen hade kört förbi honom så det var bara att börja gå mot skolan. Men efter bara typ 1 km kom han tillbaka och då plockade upp oss. Dock fick vi åka tillbaka hela vägen som vi hade gått, till stationen och sen körde han oss. Så nu gillar jag honom väldigt mycket!

Så nu sitter jag här på Historian och lyssnar på boktryckarkonsten. Dock är det mest Anki som pratar och gestaltar väldigt mycket. Nu pratar vi om hur det gick för pappersbruket när internetet kom! Det är rätt intressant faktiskt att man kan tänka att när jag föddes så fanns inte internet och nu är det enormt. Det har växt sjukt mycket.! Tänk bara när man var liten och startade modemet så kunde man inte använda telefonen eftersom det gick på samma linje och när man skulle "ringa upp".. Sjukt knäppt att tänka tillbaka på det såhär.

Men nu får jag väl lyssna lite mer så jag kan detta sen när vi antagligen kommer ha prov! Gaah!

LLFU - TotallyPsyko

Väla idag..

Har precis kommit hem ifrån en snabbis på Väla där jag snabbshoppa med Cajsa, Amelie och AlmaQlara. Mysigt mysigt! Vi hade dock rätt brottom eftersom vi kom dit vid kvart i sju och skulle egentligen behövt minst 2 timmar men eftersom varuhuset stänger kl 20;00 så blev det ju så att vi hade ont om tid. Men vi hann i alla fall med att köpa det vi skulle.
Så mina inköp var:

  • Tights - Gina Tricot
  • Grafitti nagellack - Kicks
  • Lampa till badrummet och ute - Claes Ohlsson
  • Skruvmejsel - Claes Ohlsson
  • Present till Tobias! Men kan inte säga vad eller vart vi köpt det!
Inte mycket men tillräckligt!
Nu ska jag kolla på bartenderskolan och sen sova.

LLFU - TotallyPsyko

Godnatt folket

Nu är jag faktiskt ruggigt trött.

Men filmen Klara som jag och Rasmus kollade på var faktiskt riktigt bra, i alla fall för att vara svensk. Annars brukar svenska filmer vara lite B. Men den kan väl jämföras med.. Hmm kom inte på någon. Men jag kan säga att det är värt att se den!

En anna rolig sak som hänt är att Tobias ringde mig förut och berättade att han ska komma hem nu till helgen och vara hemma hela lovet. Ska puss och hoppa på honom så han verkligen förstår hur mycket jag har saknat honom! My little cute gay friend come home again! Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en person! Naaaw..

Så nu ska jag sova och drömma söta drömmar om allt jag bara älskar! Sover dock ensam i lägenheten inatt. Men ska nog klara av det! Natti natt :)

LLFU - TotallyPsyko


2010-10-25

Den här dagen har varit sjukt seg må jg säga. Började med att gå upp, gå till bussen, åka till skolan ha dans där jag höll på att få psykbryt eftersom vissa inte kan fatta ordentligt! Fick verkligen raseriutbrott! Men nog om det, efter dansen hade vi lunch och sen var det filmkunskap med älskade A. Eller ja, älskade och älskade, det går ju att diskutera! Efter det så skulle vi egentligen haft engelska men M var sjukså vi fick en uppgift som vi ska göra tills på onsdag! Tror nog att det ska bli helt okej.

Uppgiften är att gestalta en del utav Romeo och Julia där de sitter i en rättsal! Så jag tror nog att vi ska klara det. Hur svårt kan det vara liksom?

Nu ska i alla fall jag och Rasmus kolla på filmen Klara. Hoppas att den är bra, för den verkar grymt bra på reklamen i alla fall!

En anna jobbig sak är att våran lampa på toa har gått sönder, så förut när jag och Cajsa skulle ta ned den så höll vi på att få riktigt damp. Den vill ju fan inte lossna! Man måste typ ha en skruvmejsel! Fucking shiit!
Så nu blir det film time!



LLFU - TotallyPsyko

RSS 2.0