Mjölk!

Jag har kommit fram till att jag her en fettish för mjölk! Borde egentligen inte skriva här, borde ju skriva på mitt arbete.. Men kommer verkligen inte igång med det! Får fixa det imorgon som den tidsoptemist jag är! Så nu ska det bli bartenderskolan och sedan sängen, borde nog packa upp min väska med eftersom alla mina kläder bara ligger utspritt på golvet i rummet! Hatar när det är stökigt men har ingen ork.

Imorgon blir det till att ha en fet dag med pizza! Kommer bli awesome!
Gud vad jag svamlar! Nu får jag sluta med detta och försöka få in något roligt. Hmm, kommer inte på något så nu går jag och lägger mig! Natti natt!

LLFU - TotallyPsyko

Pluuuugggggaaa!

Ja det borde jag göra, men orkar inte just nu så får nog ta mig en ballerina och ett glas mjölk först! Mums! Idag har vi i alla fall haft en helt okej dag, fruktansvärt kall men ändå helt okej liksom! Dock var väl historian inte den roligaste men med musik i öronen och någon att messa med så gick det hur bra som helst!

Imorgon har vi världens sämsta dag, en och en halv timmes historia, en timme och tio minuters instrument/sång, 30 minuters matte, 30 minuters lunch, trekvarts basgrupp, en timme och tio minuters engelska och slutligen en timmes idrott. Sjukt spännande dag, NOT! MEn jag får väl överleva den ändå! Ska försöka övertala LAsse att jag ska få göra mitt prov på tordag istället för fredag så jag kan åka hem tidigare! Hade varit hur bra som helst!

Men nu får jag sluta svamla opch ta tag i mitt uder(bara)liv!

LLFU - TotallyPsyko

Tisdag = Fisdag!

Nej riktigt så är det inte för vi slutar om ca en timme så det är hur skönt som helst, men det är dok typ 100 minusgrader! Får damp på kylan, speciell när man har glömt alla jeansen hemma så man måste gå i mjukisbyxor eller tights varje dag denna veckan!
En annan sak jag har kommit på är att Rebecca och Fiona är jävligt feta människor! Digga deras liv!
Snart är det helg och då blir det till att mysa med Becca och gå på julmarknaden som är på Toftagård på Orust nu på lördag samt söndag från 11 - 15! Be there or be square!
Men nu blir det historia för hela slanten!

LLFU - TotallyPsyko

Yaaah!

Sitter nu i datasalen och ska snart ha min sista lektion för dagen ( engelska)! Idag är det 10 skoldagar kvar tills vi slutar för detta året! Sjukt fett! Fick även reda på idag att jag får VG i slutbetyg i dans A! FETT! Trodde faktiskt inte det. Trodde jag knappt skulle få g liksom! Så nu är hela min dag räddad. Nu blir det till att ha tråkig lektion som sagt och sen handla inför dagens mat. Efter att jag och Cajsa har handlat så ska vi SOVA så jag skriver senare.
LLFU - TotallyPsyko

Gud är emot mig!

Jag säger då det, hur mycket kan gud hata mig egentligen?! I ett tidigare inlägg så skrev jag om mitt hat mot SJ pga deras konstiga fix och flex med tågen. Idag är det egentligen inget fel på dem men man blir ju lite smått irriterad när man missar tåget med en minut och måste därför vänta i två timmar. Vilket är sjukt segt eftersom det inte finns särskilt mycket att göra om man har en fet resväska och det är sjukt kallt ute. Så vd gjorde jag egentligen under mina timmar, jo jag kollade på folk. Det är rätt spännande egentligen men det började bli segt efter cirkus en kvart vilket gjorde det så drygt. Men då ringde jag Rasmus och tjötade hål i huvudet på honom (har inte pratar eller träffat sen en månad tillbaka). Men nu sitter jag i alla fall på tåget i värmen, men fryser dock om fötterna.

Jag ska vara framme om cirkus en timme och eftersom det inte finns internet på tåget och jag inte har något mobiltbredband så får jag skriva nu och lägga upp så fort jag kommer hem. Dock är det någon som luktar grymt mycket svett och någon som har dränkt sig i parfym! Den kombinationen är inte den bästa må jag säga. Sen är det så att typ alla platser på tåget är bokade så om jag har riktigt tur så får jag sitta kvar hela vägen to the B-Town!

Ikväll är det partyyy som gäller. Det ska vara Afterski tema, eller ja det skulle varit det men det blev inte så. Och så trotsiga som jag och mitt crew är så kommer vi i afterski-kläder ändå. Alltså kommer vi ha tights, mjukisbyxor, underställströja ( som jag glömt nu kom jag på), t-shirt, mössa och skidglasögon. Det kommer bli FETT!

Men nu ska jag kolla lite Gossip Girl!

LLFU - TotallyPsyko


Far, pappa, farsgubben..

Ja, kalla det vad du vill men det är deras dag idag. Därför tänkte jag skriva lite om hur mycket jag älskar min pappa. Han är världens underbaraste, hans sätt att le, hans sätt att skämta, den där glimten i ögat som han får när han har varit riktigt busig! Han är ett vuxet barn rakt igenom. Sen är jag även väldigt stolt över honom att han har kommit så långt i sitt yrke som han har. Han har nämligen ingen utbildning som helst, förutom grundskolan liksom och är nu produktionsansvarig samt platschef på ett sjukt framgångsrikt företag. Han går på kurser och gör allt han kan för att allt ska bli så bra som möjligt, som tur är så lyckas han näst in till alltid! Alla älskar min pappa (inklusive mig), det går liksom inte att inte göra det. Det märks liksom när man är med honom på jobbet, alla hälsar på honom och väldigt många önskar nog att de var jag! Inte just mig som person, men att ha honom till pappa. Klart att han har gjort misstag som satte djupa spår, men han är ändå min pappa och det är inget som kan ändra på det! Saknar honom jättemycket nu när jag skriver detta. Men vi ses nästa helg, för då ska vi frisa honom på söndag!

Älskar dig Ronald Ask<3


ps, eftersom mamma är med på bilden får jag ju säga att jag älskar henne med, även om
jag inte har sagt det i alla år så gör jag det. Tack för att ni är som ni är och att ni har hjälpt mig med allt<3


LLFU - TotallyPsyko

Jamie Archer

Är en sjukt duktig artist! Är helt betagen utav honom. Vad mer kan man säga än att man får gåshud!

Nu är jag i alla fall hemma efter en fin tripp till Ängelholm med Amelie. Det var riktigt trevligt faktiskt. Jag är gött trött nu så det blir nog till att sova snart. Jag ska bara kolla färigt på Asterix och Obelix! Natti natt!

LLFU - TotallyPsyko

Brat brat brat..

Shit, jag var precis inne på Spara här i Båstad och jag tror aldrig att jag ahr sett så många brats på hur länge som helst! Alla pratade stockholmska och hade de mest underliga konversationer jag någonsin hört! Som tex, det var tre par som stod och diskuterade om dom skulle försöka bli gravida samtidigt så att de kunde gå på möten samtidigt och så att ingen skulle behöva känna sin tjock pga att de andra inte var med barn! Sjukt roligt!

Sen var det ett annat par som pratade om dom skulle fixa någon som kom hem och slaktade grisen på deras fest så att alla gäster skulle kunna förstå att det verkligen var närproucerat!

Det är riktigt svårt att hålla sig för skratt när man hör sånt här. Nu ska jag själv snart gå till bussen och möta Amelie! Vi ska nämligen in till Ängelholm och käka hos Cajsa på jobbet. Detta blir alltså en helvecka i Båstad! Myyys! Fast dock inte så mycigt att vara själv. Hoppas det kommer någon och håller mig sällskap ikväll!



LLFU - TotallyPSyko

Satc = Mitt liv just nu!

Seriöst? Igår blev det 21 avsnitt och nu är jag inne på 5 avsnittet, plus att jag inte är färdig med den på långa vägar!

Idag har Cajsas mormor och morfar varit här! Woppie, vi åt weinerbröd med choklad på och drack kaffe. Mums säger jag bara! Sen fick vi en resesäng utav dem och våtservetter! Hell yaah! Sen fick vi skriva en lista utav saker som vi ville ha, så det blev en hel del.. Typ glödlampor, toapapper, hushållspapper, fönsterputs etc! Hur bra som helst!

Men nu ska jag faktiskt fixa mat till mig och Cajsa! Pyttipanna med matlagnings grädde! Mumma!

LLFU - TotallyPsyko

Praktik dag 2!

Idag är man trött! Sovit kanske fem timmar inatt! SJUUUKT segt! Sen ännu en dag utan något att göra! Kunde verkligen inte efter att ha pratat med *! Blev så sjukt rädd att han inte skulle vakna igen! Nu har jag i och för sig pratat med * och han mår bra! Tänk Gaaad!
Men nu sitter vi här i datasalen igen och harsjukt tråkigt pga brist på något att göra! Det är helt sjukt hur tråkigt man kan ha det. Men nu har vi skrivit ut alla akcord till låtarna och Johanna ska nog snart gå och öva in dem på pianot! Hell yaah vad detta inte alls kommer gå bra! Men vi får hoppas på det bästa!
Tur att man känner sig så extreeeeem idag! Helt sjukt!
Skriver mer senare, när jag harnågot intressant att skriva med andra ord!
LLFU -TotalltPsyko

Praktik?

Sitter nu i skolan och funderar på varför jag är här? Vi har nämligen praktik och vi är då sex tjejer som ska sjunga tillsammans på äldreboende samt företag men vi har ingen pianist idag för hon är sjuk. Nu när vi väl är på skolan och fått reda på att pianisten inte kommer så ska vi bara skriva ut låtar och hoppas på att hon blir frisk snart! Annars har vi ett fett problem!
Vi får väl hitta på några stämmor och ha det roligt. Vi har nämligen ingen bra bussförbindelse här till skolan utan det går en på morgonen sen en vid två och en vid fyra!  Så nu blir det till att skriva ut alla tio låtar och sen gå och röka!
Gud vilken givande dag!
LLFU - TotallyPsyko

2010-11-07

Idag är det exakt 4 månader tills jag fyller 19! Woppidoo!

Fast det är ingen bra dag idag! Eller ja, den började ju bra men slutade någolunda! Den började alltså med att jag packa de och åkte till Centralen för att ta en fika med Tobias innan vi båda satte oss på våra tåg som skulle avgå 15;42 fast åt två helt olika håll i Sverige, han till Stockholm och jag till Båstad.

Dock blev det (som vanligt) problem med mitt tåg och alla resenärer var tvugna att stiga av igen för att de skule vända på tåget! Så där stod vi, minst 400 personer i endast 3 grader och en fruktansvärd gammal gubbe som luktade fis! Men efter 30 minuter utbröt ett kaos när de ropade ut i högtalarna att tåget skulle komma in på spår 8 istället för 12!! Tänk dig 400 personer springa för att komma först fram till ett tåg som inte kommit in än. Det var helt sjukt. men en timme efter ordinarie avgångstid så rullade vi ut från Göteborgs Central! Trotts att tåget var fullt och hade en skrikande söt 2 årig unge framför mig så var det faktiskt ganska trevligt! Fick till och med sitta hela vägen till Halmstad! Woooppie!

Nu ligger jag här hemma i soffan under en filt med en te kopp i handen och kollar på Sex And The City! Lite ledsen över att vara själv dock!

LLFU - TorallyPsyko

RSS 2.0