31 Januari 2011

Idag är det den sista dagen på årets första månad för den som har missat det och Viktoria är tillbaka i Båstad efter en hel vecka hemma på Orust!

Tiden går så fort nu, det känns liksom som om det var igår som jag flyttade in i min nuvarande lägenhet tillsammans med Cajsa och nu ska vi snart flytta ut. Pratade med våran blivande hyresvärd idag och allt verkade vara solklart. Då ska nämligen Rasmus, Sofie, Cajsa och jag bo tillsammans. Hoppas att det kommer bli lika bra som jag tror att det kommer bli. Så vecka sju ska vi skriva kontrakt och allt samt att Cajsas och Rasmus mammor ska med och kolla lite samt skriva på eftersom att Cajsa och Rasmus inte är myndiga då.

Helgen som var har varit helg underbart rolig. Började med att i lördags var jag på kalas till min kusins fru som fyllde år, efter det drog jag en sväng till Ellös och en herrmiddag som Becca var på. Var där och snackade en stund och åkte sedan hem och bytte bil för att sen åka tillbaka in till Ellös och träffa Bella med flera på puben. Det var makalöst trevligt men kvart i två blev det att åka in till Uddevalla för att hämta min kära bror och hans kompisar. Blev dock stannad utan polisen för alkotest och körkortskontroll (var sjukt nervös)!

Lördagen började med att jag packade en picknick korg och åkte in till Johanna och Michael som höll på att städa ur Johannas gamla lägenhet. Underbart mysigt. Så efter att ha betat av några timmar där med gott skratt och mycket trevligt sällskap så begav jag mig hem för att göra mig i ordning inför kvällens skandaler. Middag hos mig och senare puben där det var trubadur och champagne. Det slutade med att jag och Becca fick gå upp på scenen två gånger för att sjunga med trubadurerna och ja, det lät väl som det lät men roligt hade vi!

Så nu ligger jag här i sängen och ska snart sova. Ska försöka lägga mig någolunda tidigt varje dag denna veckan så att jag är utvilad och redo för skolan varje dag. Dock somnade jag på filmkunskapen idag när vi kollade på film som vi dessutom ska göra en analys på! Men det blir väl att fixa hem filmen och se om den!

Nu blev det ett sånt jobbigt inlägg som ingen orkar läsa men ja jag fick skriva av mig lite i alla fall!

Natti natt!

Viktoria Idag!


LLFU - TotallyPsyko

23 Januari 2011

För alla er som är trötta på reklamen på Spotify, här får du 100% GRATIS Spotify premium! Klicka på gubben nedan för att komma in på länken!



LLFU - TotallyPsyko

18 Januari 2011

Nu sitter jag hör i datasalen och har projekt och företagande. Är kanske inte jätte pepp idag men nu ska jag få allt att vända. Allt ska bli hur bra som helst. Har dock forfarande ont i huvudet men va *** det får gå! Nu ska jagverkligen ta tag i mitt liv.
Igår fyllde min sötaste Rebecca Maria Olsson 21 år! Massa grattis till henne för hon är så underbar. Dock är ju jag här nere i Skåne så hade inte möjlighet att vara med henne men det får vi fixa till helgen. Tror vi paxade lördag för varandra! Blir kanske en fest? Eller bara myskväll? Ja så länge jag får vara med mitt hjärtjärnpussel så är jag nöjd!
Nu ska jag leta efter recept på mat från Kenya till vårat propjektarbete! Så för er som är intresserade så kom till Strövelstorp den 29 April för att få vara med om en välgörenhets konsert med tilltugg som är görs på plats utav sjävlaste tv-kocken Pelle Johansson! Mer informatin kommer senare!



LLFU - TotallyPsyko

14 Januari 2011

Ja nu sitter jag här på min lediga dag med en kopp kaffe i handen. Har precis käkat frukost med Cajsa och Amelie, hur mysigt som helst. Dock läskade Cajsa mig med nutella. Men eftersom jag är så stark så tog jag inget! *STOLT*

Idag ska jag och Rasmus ha det mysigt hemma hos mig, vi ska käka god mat, vitlöksbröd, kex med brieost och massa grönsaker och dipp! Det kommer bli hur fint som helst, vi ska nog hyra film också! Weei! Men nu ska jag duscha och sen gå och handla!

LLFU - TotallyPsyko

12 Januari 2011

Idag är en jobbig dag. Huvudverken från igår har inte släppt och idrotten imorse gjorde den värre. Funderar på vad det är som orsakar huvudverken, den kan ju liksom inte komma utav sig själv utan det måste ju finnas en förklaring. Kanske är det för att jag inte använder mina glasögon? Eller att jag sover för dåligt? Eller något i den stilen.

Imorgon börjar min helg, hur skönt som helst. Vi har nämligen dans mellan 12.30 till 14.00 sen 14.15 börjar vi med scenisk produktion som slutar 15.45. Så ja det är en ganska chill dag. Så det blir frukost på Knutjöns och sen taxi till skolan. Så ja, vid 15.45 börjar min helg eftersom att vi har lyxen och är lediga på fredag! Såå sweet!



LLFU- TotallyPsyko

Del 2, 11 Januari 2011

Är helt förundrad över att jag kom med bussen! Inte för att jag var speciellt sen men bara detatt jag orkade gå upp. Hela min mage plus allt som finns där inne vill ut igenom naveln vilket betyder att det gör fruktansvärt ont. Att man också har spränghuvudverk och inte slutar fören 15.45 gör inte det hela speciellt mycket bättre!
Mennog om klagande. Sitter just nu och har projekt och företagande där vi håller på med våran välgörenhetsgala. Det går väl sådär om du frågar mig. Just nu så ska jag leta upp någon speciell maträtt som är speciell i Kenya. Den jag funderar på är deras nationalrätt som är segt grillat kött med mosade grönsaker! Tror det kan bli bra. Men ja, köttet kanske blir så segt att man får hålla på längre med tandpetaren än med att tugga maten som dom säger på hemsidan!
Men nu blir det till att röka och sen gå tillbaka till lektions salen!
LLFU - TotallyPsyko

11 Januari 2011

Godmorgon! Usch vad segt det var att kommma upp idag. Nu blir det till att snabba sig med att göra sig i ordning och sen springa till bussen! Får hoppas att man inte missar den!

LLFU - TotallyPsyko

Del 3, 10 Januari 2011

Nu sitter jag här igen efter en sväng till Ängelholm och en sväng in i duschen. Nu väntar sängen för min del. Är riktigt trött faktiskt. Det tråkiga är bara att det är så idiotiskt kallt här. Inatt fick jag sova i tights, raggsockar och stor stickad tröja! Det är helt sjukt. Men ja så kan det gå!

Imorgon har vi en bra dag. Det ända som inte är bra med imorgon är att vi ska kunna våra manus imorgon och jag har knappt tittat på mitt! Får panik! Så nu får jag väl lägga mig och kolla på det i stället för att sitta här. Lägger upp något mer roligt imorgon!

LLFU - TotallyPsyko

Del 2, 10 Januari 2011

De där 3 timmarna som jag trodde jag var ledig på visade sig visst att två utav dem var engelska. Så idag har vi haft engelska tillsammans med Cleas-Göran Turesson som ska hjälpa oss med manus och regi under våren! Faktiskt väldigt lärorikt. För ni som inte vet vem han är så är han skådespelare och regissör! Har varit med i bla Wallander, Anna Holt, Livvakterna, Sherdil. Det var roligt, höll dock på att somna! Men så kan det vara.

Nu ska Cajsa, Amelie, Rasmus och jag åka in till Ängelholm för att ta en fika! MYYS! Skriver sen när jag kommer hem!

LLFU - TotallyPsyko

10 Januari 2011

Godmorgon alla! Idag är det en seg dag, fast ändå inte. Den är seg på grud av att det är måndag och att vi har 3 timmars håla mitt på dagen. Vilket betyder att det inte finns något att göra under tre timmar. Men ja det är ändå väldigt chill eftersom man inte bhöver anstränga sig speviellt mycket.

Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning för att gå till bussen!

LLFU - TotallyPsko

Del 2 den 9 Januari 2011



TheReal

9 Januari 2011

Idag är en konstig dag, en lycklig dag, en ledsam dag, en rädd dag. Jag har fikat med Tobias innan vi båda tog var sitt tåg åt var sitt håll i landet. Jag har gjort en god gärning som jag även är lite rädd för att jag har sagt något om. Men om man ser en stöld vad ska man göra då? Ska man vara duktig och säga till? ( Vilket jag gjorde!) Eller ska man bara vara tyst och gilla läget att vissa är idoter och gör fel val här i livet?

Personen jag såg idag var en sådan typisk person som man kan se i B-filmer. En lite speciell person med lite lodis stil, luktade sprit, var i 25-års åldern och var liksom övertrevlig. Men nu i efterhand så känns det helt fel att jag sa något. Ni vet nä man får känslan att man ska bli skadad eller att någon är efter en? Sån känsla har jag nu! Börjar bli fett nervös! Men nu är det som det är och det finns inte mycket man kan göra åt det!

Nu är jag i alla fall på väg till Skåne igen, men nya krafter och nya tag för nu är det att satsa 100% på skolan! Ska försöka hitta en ny lägenhet som jag ska ha efter sommaren. Bäst att börja i tid liksom så att man får något som man vill ha och inte bara blir inkörd i ett litet skrymsle. Men nu är det film som gäller!

LLFU - TotallyPsyko


2 Januari 2011

Hemfärden igår gick bra, vi slog nog vårat rekord på tiden, kärde liksom hem på två och en halv timme! Woppiedoo! När vi kom hem så drog vi näst in till direkt till hannes för att fulla på festandet från gårdagen så ja. Det blev väldigt roligt.

Nu blir det bio med Delise och Becca, vi ska kolla på Änglagård så vi får väl hålla tummarna att den är bra. Så nu blir det till att tanka bilen och sen köra. ROADTRIP!

LLFU - TotallyPsyko

ROADTRIP

Nu bär det av hem mot ön igen. Det skulle egentligen inte hända fören imorgon men ja så kan det gå. Tur att man hyrde film som man ej kollade på och köpte för mycket mjölk som man ej druckit upp. Så vad händer nu? Jo halsa mjölk, brygga kaffe och sen..... ROADTRIP!


LLFU - TotallyPsyko

1 Januari 2011

Godmorgon alla glada, bakis, pigga, trötta, sömniga och ja även ni som fortfarande sover. Jag vill börja med att tacka alla som var med igår och gjorde det sista på 2010 och det första på 2011 till en riktigt awesome fest.

Hela kvällen började med en middag, där vi åt potatisgratäng, kyckling och sallad.. Det fanns tydligen sås med men det fick jag inte reda på fören efter tolvslaget men i alla fall.. Det var lite stelt till en början men det löstes upp efter ett tag.
Vid 21;00 så började det ramla in folk och vid 23;00 var det rätt fullt.. på alla sätt.. Vid tolvslaget sprang alla ut och vi räknade ner, fem, fyra, tre, två, ett, NOLL! 2011 here we come! Becca och jag pussades, Cajsa och Amelie pussades, Emmie och Nadia pussades.. Ja mycket pussande och skrik blev det. Men hell yeah det är fan 2011!

Nytt år, nya möjligheter, nya svårigheter! Nu ska jag inleda det nya året med en fet godispåse, hyrfilm, en Becca bredvid mig och vänta på att min hyresvärd ska komma hit och kolla elen.

God fortsättning alla!

LLFU - TotallyPsyko

RSS 2.0