31 Mars 2011

Nu är det bara några timmar kvar tills jag åker till fjällen. För att vara exakt så ska jag upp om 3 timmar och 45 minuter! Lite segt faktiskt. Men då kan jag fortsätta sova i bilen sen och vakna lagom tills det är min tur att köra.

Idag har jag kommit på världens grej. Eller ja egentligen är det inte så stort men för mig är det de! Jag har nämligen varit på varje lektion denna veckan och lyckats hålla mig vaken på vartenda en! Grattis till mig!
Så nu ska jag betala min hyra och sen soooova!

Natti natt

LLFU - TotallyPsyko

28 Mars 2011

Sitter nu i soffan efter en god dusch! Eller? Nej duschen var inte alls god, den var kall, kort och hur tråkig som helst! Vi har nämligen ca 30 liter varmvatten och det lilla vi har märker vi inte av! Men ja vi får väl hoppas att det blir bättre i nästa lägenhet.

Me jag är i alla fall nyduschad, nymatad och känner mig faktiskt helt avslappnad! Har haft pluggdag med Rasmus idag, dock gjorde vi inte klart uppgiften men vi började i alla fall på den!
Annars idag så har det bara varit skola plus en snabb fika och lite schteeeek i solen och även det med Rasmus!

Nu blir det sängen så att man orkar upp imorgon. Natti natt!

LLFU - TotallyPsyko

28 Mars 2011

Godmorgon alla, idag är det en solig och fin dag. Hoppas jag i alla fall! Jag har slutat att bli förvånad när det helt plötsligt börjar snöa och andra spännande saker. I alla fall! Somnade sent inatt, pratade med "N" fram till 02.00 och är därför sjukt trött och seg nu! Men det är bara bita ihop, går ju bara tre dagar denna veckan!

Men nu blir det till att hoppa in i duschen och göra sig fin!

LLFU - TotallyPsyko

27 Mars 2011

Jag orkar inte, jag orkar verkligen inte! Hur fan hamnade vi här? Vart gick vi fel? Jag har förändrats och det vet jag, men det har även du! Allt blev helt plötsligt skit! Men du är för blind för att se det. Men jag ser, jag hör! Jag vet att vi valde fel stig redan från början. Vi blev varnade och vi fick kritik mot oss angående vårt val, men vi bara sket i det och sa att vi klarar allt tillsammans. Hur hamnade vi då här? Nu är det bara stelt och konstigt. Det är inte du och jag, det har jag accepterat men med tanke på situationen så borde vi kunna prata som vuxna! Annars kommer detta aldrig fungera. Jag vill verkligen vara en del, men du släpper inte in mig. Du pratar om att jag inte accepterar dig som du är och att du inte blir accepterad som den du är. Men det är inte mig det är fel på den här gången. Nu är det du som får försöka. Jag har gjort det så länge och nu orkar jag inte det längre, orkar verkligen inte!

 

 

LLFU - TotallyPsyko

 


27 Mars 2011

Äntligen vår, eller? Nej inte just nu i alla fall. Vaknade idag till världens solsken och massa plusgrader och nu när jag kollar ut igenom tågfönstret så faller det snö från den gråa himlen. Hur gick detta till egentligen? Det är nog gud som straffar mig bara för att jag köpt ny vårjacka och nya tygskor! Dock lägger snön sig inte så det är i alla fall ett plus men kallt som satan är det!

Igår var jag på Tofta tillsammans med mina föräldrar, Becca, min farbror och hans nya. Det var väldigt trevligt faktiskt. Vi hade quis och massa med god mat på buffén. Underbart! Senare in emot småtimmarna så flyttade vi oss in till baren och de skönare sofforna samt fåtöljerna och hade lite mer party. Sen blev det pilkastartävling vilket var väldigt roligt tills jag kastar en pil och den sätter sig på den silvriga kanten med poängen på och hela skiten trillar ner. Hur pinsamt som helst faktiskt. Undertiden vi kastade så hoppades det lite i musiken och helt plötsligt hör vi den mest underbara musiken som ger 100% flashback från när jag var liten, det var nämligen Dr. Bombay.. Kan man få det mycket bättre eller? Nej det tror jag faktiskt inte.

Men nu ska jag sätta på en film och kanske sova en stund innan jag är framme i Båstad. Om det nu går i denna kebabstanken! USCH!

Btw, mitt lag kom trea på quissaken och vann en vinflaska. Kanske inte så roligt för mig som inte dricker vin men de andra gillade det!

LLFU - TotallyPsyko


19 Mars 2011

Godkväll alla glada. Ikväll är det min sista kväll här i Stockholm, tar nämligen tåget hem 10.10 imorgon! Praktiken här uppe blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag återgår till Masthuggsteatern som just nu håller på med en fantastisk föreställning som heter Tolvskillingsoperan! Kom och kolla vetja, det är liksom jag som sköter håruppsättningarna på alla skådespelarna kolla hemsidan här.

Nu blir det till att lägga in en liten bildbomb igen. Denna är ifrån idag när Rasmus och jag var ute och lekte turister i Gamla Stan.



















Den fantastiske fotografen är Rasmus Almkvist! Dock är vissa bilder suddiga men det beror på att vi skulle försöka vara så diskreta som möjligt! Så ni får ha lite undanseende!

Men nu blir det till att sova, ska som sagt upp tidigt imorgon! Om 8 timmar för att vara exakt!

LLFU - TotallyPsyko

16 Mars 2011

Hade en underbar konversation med Becca idag på pendeln då vi pratade om mina kompisar som tog tunga grejer och var äckliga, bodde på rehab och liknande. Men i själva verket var det något helt annat vi menade men folk som inte känner oss och förstår sig på våra "kådord" kunde nog tolka det jäkligt fel! Sjukt roligt i alla fall!

Sitter nu i soffan efter en god middag. Nu är magen full och Viktoria trött! Så det blir en tidig kväll för oss här på Ålgrytebacken! Imorgon blir det en tidig morgon för att förlja Rasmus och Jessica till riksdagen och fika innan dem börjar jobba! Sen ska jag hem och sova igen.

LLFU - TotallyPsyko

15 Mars 2011

Nu står jag här under fläkten med en cigg i handen och bara längter efter sängen. Har precis tagit mig ett skönt bad och peelat ansiktet. SKÖNT!

Imorgon börjar jag sent (13.00), så det blir till att ta sovmorgon och sen hoppa på t-banan för att sen åka pendel till Huddinge. När jag kommer fram ska jag arbeta med människor med förståndshinder och jobba med deras blivande föreställning. Efter det är det workshop och kör! Fulla muggar kan jag säga.

Men nu hoppar jag ner i sängen, eller soffan.. Har inte riktigt bestämt mig! Natti natt!

LLFU - TotallayPsyko

13 Mars 2011

Godkväll! Gur vilken underbar dag jag har haft. Rasmus och jag tog tunnelbanan in till T-centralen där vi fortsatte till NK samt gallerian för lite shopping. Efter nårga timmar fick vi nog av affärer och begav oss ut till Djurgården för att kolla in Rasmus praktikplats ( Ulla Winbladh ) samt den fina naturen där ute. Dock hade nog allt varit mycket finare om solen hade stått högt på himlen och det hade varit 20 grader varmare, men man ska väl inte klaga! När vi satt på spårvagnen på väg tillbaka till Serglestorg så såg jag en skylt om att gina fanns i närheten så vi var bara tvugna att hoppa av. Efter lite shopping där så gick vi till Plattan där det var någon form av uppträdande, så när vi kollat upp det lite mer så visade det sig att Eric Saade skulle uppträda senare och det fick vi ju inte missa!

Här kommer en liten bildbomb från idag!


I Väntan på spårvagnen


Nordiska museet - Vasa museet


Eric Saade


Han igen då! Rasmus och jag är riktiga fan!

LLFU - TotallyPsyko

13 Mars 2011

Nu är jag äntligen framme i Stockholm. Kom dock fram igår men ändå! De två senaste veckorna har jag haft en underbar praktik och nu hoppas jag att de sista två veckorna här upp blir precis lika bra! Sitter här i köket hemma hos Jessica i hennes kök och skrattar samt snackar skit! Ska snart iväg med Rasmus och shoppa lite, kolla in stan och ha roligt! Mys mys!

Nu ska jag göra mig i ordning!

LLFU - TotallyPsyko

3 Mars 2011

Idag är en underbar dag. Solen skiner, det är 5+ ute och jag är på bra humör!

Igår körde jag mamma till jobbet, stannade och fika hos Becca på hennes jobb, åkte hem och bytte om, åkte tillbaka till Becca för att hämta hennes nycklar, sen hem till henne och hömtade kläder, tillbaka till Becca med ett stopp för att ta upp hennes mamma på vägen, sen åkte vi till Stenungsund. Väl inne i Stenungsund så köpte jag ett par jeans och en bh. Verkligen nödvändiga saker! Efter det drog jag mig till Masthugget och min praktik, satte i typ 300 hårspännen och sen åkte jag till Becca igen för att följa med henne och storhandla. Så Maxi here we come! 

Idag blir det att slappa hemma innan man drar till praktiken. Börjar 17:00 idag och slutar 23:00. Idag ska jag sätta i alla hårspännen igen och sen sufflera hela genrepet. Funderar på att kidnappa med mig Becca om hon vill, eller Tobias kanske! Hmm ja detta får jag fundera på!

Men nu ska jag käka frukost!

LLFU - TotallyPsyko
"4 dagar kvar"

1 Mars 2011

Inatt är det exakt fem år sedan min älskade Johan valde livet på den andra sidan. Tiden går så fort nu. Det känns som igår när jag gick in på din lunarstorm och helt plötsligt var sidan utbytt mot en minneslund. Ena dagen var det din profil och dagen efter var det en minneslund. Men nu har det hunnit gå fem år och vad har egentligen hänt? Jo hela mitt liv har förändrats. Jag tror att mycket är på grund av dig. Du gjorde nämligen så att jag vågade gå oh prata med folk, förlita mig på vuxna och våga ta tag i mina problem. Våga sticka ut, våga vara mig själv och nu är jag starkare än någonsin så tack Johan för att du hjälpte mig att inse att jag var sjuk.

R.I.P Johan Dahlin <3

LLFU - TotallyPsyko

1 Mars 2011

Idag är en seg dag, eller egentligen inte men är så grymt trött. Kom hem kl: 01:00 inatt och så upp tidigt idag. Så nu sitter jag på papppas jobb och väntar på att han ska köra mig till Matshugget! Som tur är slutar jag kl: 16:30 idag så det blir hem och få sova sen för en lååång dag imorgon.

Nej gud vad jag klagar! Jag hade det faktiskt väldigt roligt igår. Fick hjälpa till med mask och hår, plus att jag sufflerade hela föreställningen. Så idag är det nya tag som gäller och mycket kaffe!


LLFU - TotallyPsyko
"6 dagar kvar"


RSS 2.0