31 December

Godmorgon alla. Idag är det den sista dagen på 2010. Vilket alla vet men det är ändå något att påpeka. Under detta året har det hänt mycket, inte för att jag kommer på något innan typ sommaren förutom att jag fyllde 18 den 7 mars vi hade en musikföreställning i april/maj någon gång fick även körkort 26 april och jag flyttade ut från internatet för att gå in på ett skönt sommarlov. Under sommaren så var jag med i en teater plus att jag jobbade, så mycket till sömn och bad blev det inte. Suck och stonk, men det får jag väl ta igen nästa sommar.

Nu under hösten så har jag flyttat till egen lägenhet där jag bor tillsammans med Cajsa. Jag har prövat dejtinglivet, vilket inte alls var något roligt. Lika bra att vara singel och ta det som det kommer. Jag har börjat fundera på att gå ner i vikt vilket egentligen behövs ganska rejält! Under fars dag så var jag och kollade på En mor till salu med Stefan och Christer, verkligen värd att se. Sjukt rolig och bra gjord!

Nu kommer jag verkligen inte ihåg vad jag gjort under hösten men ja det kommer väl upp någon gång!

Igår tog iallafall Becca och jag oss ner till Båstad igenVi hade en väldigt händelserik resa. Började med att jag hällde ut kaffe över mig ( gråa mjukisbyxor och vitt linne), fläckarna blev ju inte de vackraste. Efter ett stopp på Systemet i Stenungsund så bar det av mot IKEA. Där köpte vi 4 glas burkar som jag ska ha i stugan med typ pasta och liknande i, vi köpte champangeglas ( 6 st för 9 kr ). Becca köpte även handukar till sig själv och säkert något mer. Senare i resan blev det stopp på Donkan i Varberg för att äta frukost ( 17;00 ) Kanske en liten sen sådan men vi hade liksom inte tid innan. 2000 rullar vi in på Gamelvägen och insåg att vi hade en enorm snövall utanför våran grind, den var seriöst över en meter bred och en meter hög så Rebecca tog initiativet att hoppa in i den och börja röjja. Så en kvart senare hade vi en fungerande gågn och alla saker var inne i stugan. Dock var det kallt som satan och vi var tvugna att tända ljus. Så 23 värmeljus senare, elementet på högsta värmen och en ugn på full värme med öppen lucka så började det bli lite behagligt.

Nu ska Becca och jag fixa lite och sen åka till stationen för att hämta Cajsa och sen köpa lite mat.



LLFU - TotallyPsyko

24 December

Julafton, julafton, julafton.. Det är detta man har sett fram emot under hela hösten och nu när den väl är här så finns det inga julknslor för mig. Det är liksom helt tomt. Inte ens när vi bakade julgodis och julkakor fick jag några bubblande känslor. Jag tror helt enkelt att jag blivit för gammal för detta. Inte för julen i sig men att det ska vara så stort och dant. Såg precis på sista avsnittet utav julkalendern, jadu vad ska man säga.. Jag tycker faktiskt om den och vill ha mer. Sen har jag även fått min morgonjulklapp som mormor gav oss igår. Det var en kexchoklad och 200 kr. Inget att hurra högt över men det är tanken som räknas, det tycker i alla fall jag! Och hellre något litet än ingenting alls!

Nu ska jag hjälpa mamma med dukningen och sen ska jag springa upp till en kompis med hennes julklapp! Hoppas hon är hemma. Får nog skicka ivg ett sms och kolla det först! Så hmm ja..

God Jul på er allihopa, hoppas att ni har varit snälla så att tomten ger er många julklappar, för det ska i alla fall jag få(A)!

LLFU - TotallyPsyko

host host.....

Ja det är de jag göra hela dagarna! Jag är så grymt förkyld att jag inte fiktigt vet vart jag ska ta vägen. Med snuva, ont i öronen, ont i halsen, ont i huvudet och det värsta utav allt, jag har en blandning mellan slemhosta och torrhosta?! Hur sjukt miffo är inte det liksom?!

I alla fall, idag har jag varit på Torp med min kära moder. Fick handlat alla mina klappar på mindre än en timme! Hur duktig är man inte då? Sen var det bara julmaten kvar och det var det lite värre med! När vi kom ut från Maxi så hade vi varsin kundvagn helt full. Kan ni tänka er hur bilen såg ut sen när vi väl fått in allt där? Liksom mammas alla julklappar, mina julklappar, några utav Carls julklappar plus sju eller åtta kassar med mat?! Rätt fullt kan jag säga.

När vi kom hem så packade vi upp och jag gick å la mig på soffan för att vila lite, men den vilningen blev lite lång. Somnade nämligen ca; 19;00 och eftersom ingen hade väckt mig som jag bett dem om så vaknade jag vid 02;00 istället. Inte speciellt smart med tanke på att nu kommer jag aldrig somna om! Fuck!

Men jag får väl göra det bästa utav situationen och sätta på en film. Nej just det, min dvd är ju efter så det går ju inte. Jaja får bli en film på datan istället! Natti natt!

LLFU - TotallyPsyko

KnutJöns

Kom precis hem efter en rask prommenad. Gick ett varv runt i Båstad med en kort mellanlandning på KnutJöns där jag köpte nybakta frallor och chokladbollar för att överraska en sovande Becca! Så idag blir det en fin frukost! Tror nog att jag ska gå in och vovva henne så att hon går upp och äter med mig! Hade ju inte vart en höjdare att äta ensam.. Så ja, se you soon!

LLFU - TotallyPsyko

Yeah!

Min kära kusin Rebecca ringde precis och berättade att hon är på väg hit till mig. Så om ca tre timmar så kommer hon vara framm! Wiiiie!



Idag har det varit julavslutning vilket var grymt skönt, så ja om tre veckor börjar vi igen! Det började med frukost på skolan med massa god mat och trevligt folk, sen blev det högläsning med julsaga. Efter det var det musikshow i bibblan där vårat egna S.W.A.T-team sjöng och stimmade! Blev faktiskt positivt överraskad över hur bra det var, bortsätt från några små missar.. Men man kan inte vara allt för perfekt! Sen gick bussen mot kyrkan, där bjöd ettorna, prällen och rektorn på en redig uppvisning. Även vi i Mu09 fick sjunga en liten sång! Trevligt Trevligt!

Men nu ska jag fortsätta att se på Gladiator!

LLFU - TotallyPsyko

Låt text + bild tala

Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort




LLFU - TotallyPsyko

Fuck!

Orka bli besviken gång på gång hela tiden! Varför kan folk inte bara vara ärliga?! Fuck!



LLFU - TotallyPsyko

Musikaldag

Vaknade idag utav att Cajsa kom in till mig för att be mig kolla ut igenom fönstret på all snö. Det har seriöst kommit 30 cm under hela dagen. Så när vi gick till bussen i morse så trodde man att jag dö eftersom det blåste så hårt och snöade isbitar typ! Ja, snöandet har hållit på hela dagen och slutade precis. Nu har vi en stjärnklar himmel, max 2 minusgrader och helt vindstilla. Fatta vilken underbar kväll det är?!

Idag har vi haft musikaldag där vi först fick vi kolla på Anna (musiklärare) Christina (Dramalärare) och Katla (danslärare) när de hermade massa saker som vi elever i alla musikalklasserna hade gjort under detta läsåret. Sen delades vi in i grupper och fick tävla mot varandra i olika grenar. Vilket lag vann? Jo mitt! Självklart!Vi fick då i pris att göra en sketch där vi höll ett tacktal! Inte världens roligaste pris men ja ändå! Sen fick vi rösta på olika musikalare så detta blev resultaten:
  • Årets Musikalare: Simon Mu1013
  • Årets dancequeen: Sara Mu1013
  • Årets singstar: Elin Mu1013
  • Årets kämpe: Fannu Mu0912
  • Årets dramaqueen: Sanna Mu0811
Grattis till er!

Nu ska jag kolla film och sen städa lite tror jag!

LLFU - TotallyPsyko

Woppiedoo!

Idag har vi nog den mest knepiga dag, för egentligen så är det hur mycket som helst hela tiden, men nu när vi har psov imorgon så skulle vi ha extramatte och därför ställdes lektioner in och massa skit men väl på matten så behöver vi inte vara där om vi inte vill! Helt konstigt.. Inte för att jag blev speciellt ledsen över det. Men ändå! Ska snart gå iväg på lunch och efter det så är det bara basgrupp, engelska och idrott kvar!

LLFU - TotallyPsyko

Ops!

Vet inte riktigt hur jag ska säga detta. Det är hur svårt som helst! Hur fan ska det gå till liksom?! Blir så sjukt less.. Allt kommer bli förstört om jag sger det. Eftersom det är en sån stor grej! The Real

Från det ena till det andra så har jag matteprov på torsdag, hur kommer detta gå? Jo Viktoria har svaret: Åt HELVETE! Fattar ingenting och detta är inte min grej liksom. Eller jo det var, men om det är något som jag inte förstår så ger jag upp och låter det vara så. Ta tag i ditt liv Viktoria!
Men nu ska jag lägga mig i min säng, tycka synd om mig själv och sen dö lite!

LLFU - TotallyPsyko

- Godmorgon världen -

Nu sitter jag med min macka och mitt te medan jag kollar på julkalendern. Mysigt värre! Dock är jag himlans trött eftersom jag somnade vid halv tre igår! Men där emot så måste jag tacka Becca för att hon har kämpat hela natten med att göra min header och att göra om hela min sida. Så nu blir det till att äta upp frukosten och sen gå till bussen :)

LLFU - TotallyPsyko

Ny header!

Om du inte kan se min nya header så får du uppdatera sidan så ska den komma fram!
Vad tycker ni? Hiss eller diss? Det är min kära kusin Becca som gjort den!

LLFU - TotallyPsyko

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar!

Dumma dumma Emmie! Hon har fått mig besatt utav Rebecca och Fiona, dock är det ju inte bara dem som gjort låter som jag har tagit text ur till rubriken men ändå! De är så sjukt grymma tjejer! Dock är de senaste avsnitten väldigt bittra och ledsamma men vill ändå ha det som dem.

Men men, idag är jag ensam hemma.. Cajsa sover nämligen hos Amelie och ja, eftersom vi bara är två så blir det ju lätt såhär. Men om jag ska vara riktigt ärlig så är det superskönt! Sen har faktiskt Rasmus varit här ett bra tag och kollat på film med mig! Vi kollade på Bröderna Karlsson ( bådas andra gång), men vi började se den när vi käkade för att Cajsa ville se den.. Men hon gick ju efter bara 25 minuter.. Igår såg jag Eclipse, den var sjukt bra. Har redan läst boken typ två gånger minst men ändå.. Det är faktiskt en av de få filmerna som faktiskt blir på ett ungefär lika bra som böckerna. Annars brukar det ju alltid vara så att böckerna är mycket bättre, som i tex " I taket lyser stjärnorna ".. Fine, filmen var bra, men teatern och boken var så fan mycket bättre.. 

Annars idag har jag bara varit i skolan.. Tog i till 100% på idrotten idag faktiskt, det var riktigt skönt att bli av med lite tankar och sånt. Det änna flög i väg mitt i hoppnignen ( vi hade alltså hopprep på idrotten). Efter det drog jag och Cajsa till Meddo för att kolla på en lägenhet som Cajsa, Sofie, Rasmus och jag kanske ska ha till hösten. Den var riktigt fin och det var stort! HHar redan paxat sovrum! Efter det bar det ner till våningen under där vi solade.. Dock inte så länge som jag egentligen hade velat, men i och för sig.. Vem vill se ut som en kokthummer efteråt?! Inte jag i alla fall..

Så nu ska jag faktiskt läsa lite ur min nya bok "Elsas Mode" ( den är inte min men jag har lånat den utav min kära kusin).  Efter det blir det till att sova!

LLFU - TotallyPsyko

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!

Nu är jag så himla trött på historia och sveriges tv:folk!
Historian för att jag inte pallar mitt arbete mer, även om jag typ är färdig och så..
Sveriges tv:folk för att de har kommit med en jävla idé om att göra Big Brother med 8åringar! Fatta sjukt?! Det ska alltså vara ett gäng 8åringer som ska vara instängda i ett hus i två veckor. Detta är för mig helt ofattbart.. Vem vill ha sin son/dotter där inne? Vem vill trycka ner sitt barn så långt? För det är bara elakt.. Barn behöver sina föräldrar och barn behöver få vara barn! Det är liksom barnmisshandel i mina ögon.. Jo visst de ska bli serverade mat och allt sånt men wtf? Hur fan tänker man?!
Blir så sjukt arg på detta!
Nu ska jag gå och smooka bort min ilska och ta ut det över närmsta människa!

LLFU - TotallyPsyko

<3

Jag tror jag är kääääär!

LLFU - TotallyPsyko

Sår?

Jag skrev i det tidigare inlägget att jag skulle ha målat min mask under scenografin, men det blev inte så utan istället gjorde vi sår! Så tänkte lägga upp lite bilder! Dock är det teatersmink och sår så det är ju inte meningen att se verkligt ut på nära håll utan det ska liksom se bra ut på scen just so you know!


Dessa bilderna visar ett sår som jag gjorde på Anna!


De bilder som kommer nu gjorde jag på mig själv, de är slarviga och mest för skojs skull! Så om man kollar ordentligt eller ja kollar över huvud taget på dessa två närbilderna så ser man hur fejk de är!



Denna gjorde Anna på mig!


Och till sist en helhetsbild på mina skador!


Ja som sagt, det ser ju inte helt hundra ut! Men det får väl då skulle jag tro! Helt okej för att vara första gången i alla fall! Nu blir det till att skriva klart mitt arbete om boktryckarkonsten som jag ska lämna in imorgon!

LLFU - TotallyPsyko

Sovmorgon?! Inte det?! Nej?!

Sitter nu i matsalen efter en hektisk morgon. Vaknade 07,57 idag och då blev det till att skynda sig kan jag säga! Bussen går nämligen 08,07 var av att det tar minst fyra minuter att gå till bussen! Så det blev till att slänga på sig kläder och en mössa på morgonrufset och ge sig av ut i 10 cm nysnö och converse är väl inte det bästa valet då! Men det är bara bita i det sura äpplter och skylla sig själv att man inte orkar åka till en affär och köpa nya skor!

Nu ska jag snart ha scenografi och där gör vi maskar i gips och ska måla dem! Kanske blir en fin bild som jag lägger in sen!
Men nu ska jag och Rasmus göra en utverdering utav kursen och sen ska vi smooka!


LLFU - TotallyPsyko

Snö snö och åter snö

Har precis kommit hem ifrån Tofta! Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara, hade till och med ett litet snöbollskrig tillsammans med Rebecca, Jessica, Delise och Erik tror jag nog att han hette! Det var roligt roligt! Efter våran hemkomst så började Rebecca och jag att räkna pengar för att sedan lägga oss på soffan och kolla på topmodel i väntan på julkalendern!

Skulle gentligen åkt till B-Town idag men det blev inte så! Nu böir det till att åka imorgon kväll istället.

Men nu börjar julkalendern!

LLFU - TotallyPsyko

- Julmarknad -

Nu är det att hjälpa till på julmarknaden som gäller, ska stå där mellan 11 och 3 så vi får väl se om jag lever efter det. Kommer vara frusen som en fryst morot! Men som tur är så ska Becca göra mig sällskap så vi får väl hoppas att det blir delt okej i alla fall.

I fredags var jag hemma och mös med Becca till sent innan hon och Ludde bestämde att vi skulle byta alkohol. Så vi tog med oss Baja Päron och i utbyte fick vi öl utav dem! Hur bra som helst om ni frågar mig. Dock slutade inte natten jättebra men det är smällar man får ta!

Igår var det kalas för min moster som har fyllt 60 och hennes man som har fyllt 65! Det var mycket trevligt och eftersom min fredag var ganska full så blev jag självklart chaffisen under kvällen, vilket innebar att jag körde taxi över hela Uddevalla i snöstorm! Riktigt äckligt! Men det är smällar man får ta.

Nu ska jag gå bort till mamma och pappa så kom förbi idag vettja! Tofta Gård Stocken ( Orust )!

LLFU - TotallyPsyko

Tjejen som tycker synd om sig själv!!

Idag har jag fått reda på en sak som får mig att börja gråta! Riktigt storböla faktiskt! Vissa människor kanske inte förstår varför, men för mig är det bland det bästa jag vet! Jag kan nämligen inte åka skidor i år.. Fattar ni? Jag kan inte följa med mamma och pappa till kläppen! Så min storebror ska till Indien, men lillebror ska till Thailand och vad ska Viktoria göra, jo hon ska ha en fucking föreställning som sabbar allt! Blir så sjukt förbannad och ledsen.. Har liksom sett fram emot detta sen förre gången vi var uppe.! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, så ledsen är jag! Fuck it all!

Okej, kanske inte världens roligaste inlägg men är så sjukt förbannad att jag ska trösta mig genom att se på film och ta en kexchoklad!

LLFU - TotallyPsyko

Idrott!

Nu är det bara idrotten kvar och det är faktiskt fruktansvärt skönt! Ser fram emot det, vi ska nämligen ha handboll och det är ju roligt. Sjukt jobbigt dock när det är en massa regler man måste följa! Men det ska nog gå bra endå! Men nu ska jag ut och smooka innan bussen går till Grevie!

LLFU - TotallyPsyko

Första december!

Ja idag är det första december som alla vet, vad innebär det? Jo att det är för det första Niklassons födelsedag ( Grattis till honom). Sen är det ju julkalendern som börjar, vilket jag sitter och kollar på nu med kaffekoppen i handen och mackan på bordet. Jag får även uppna första rutan i min HelloKitty-chokladkalender!

Lite om julkalendern= Den var faktiskt helt okej och så men bäst var den ju inte. Men nu blir det till att fixa sig så att man hinner med bussen!

LLFU - TotallyPsyko

RSS 2.0